Топ-3 ресторанів української кухні

29 липня 2020

Українська кухня славиться різноманітністю. Вона ситна і дуже смачна. Велика кількість сучасних закладів готують традиційні народні страви, які дуже подобаються відвідувачам. Гречаники, вареники, пампушки, борщ, галушки і, звичайно ж, сало. Ці страви добре знайомі за межами Одеси і всієї країни. Деякі кафе і ресторани підняли дані страви зовсім на новий рівень.




Ресторан «Куманець»


«Куманець» - заклад, який відобразив українські традиції в своєму інтер'єрі і меню. Ресторан розташований в центрі Одеси біля міського саду і Дерибасівській.


Якщо хочете відчути домашню затишну атмосферу і насолодитися смачною і ситної їжею, тоді вам сюди. За дверима ресторану залишається все суєта курортного міста. Створюється враження, що ти потрапив в українську хату в тихому селі.



Це ідеальне місце для проведення:


· Сімейного застілля;
· Дня народження дитини;
· Дружніх посиденьок.



Тут можна швидко, ситно і дешево перекусити під час обідньої перерви. Кожен відвідувач знайде перші і другі страви собі до душі.



Кафе «Компот»


Це мережа кафе, його філії розташовані в різних районах. Фішкою кафе виявляються не тільки страви української кухні, а й неймовірно смачні напої. Гості можуть розташуватися не тільки всередині двох величезних прикрашених в традиційному стилі залах, а й на території літнього майданчика. Наприклад, в кафе на вулиці Леонтовича можна посидіти, відпочити і досхочу насолодитися панорамою.




Основа меню закладу - традиційна українська їжа, приготована за домашніми рецептами. Щодня відвідувачам подають комплексні фірмові сніданки. Серед коронних страв «Компоту» можна зустріти:


· Смажену рибу;
· Борщ, котлети;
· Смажене м'ясо;
· Салати і т. Д.


Від свіжої випічки просто починає крутитися голова. Особливе задоволення отримуєш, смакуючи запашний хліб або круасани.



Варенична «Альпіна»


Якщо ви бажаєте скуштувати гарячих соковитих вареників, тоді ваш варіант - варенична «Альпіна». Звичні, а також незвичайні для українського споживача начинки здатні просто звести з розуму.



Тут понад 15 видів вареників з:


· Рибою;
· М'ясом;
· Ягодами,
· Картоплею;
· Сиром.


Слава про смакові якості традиційної їжі давно розлетілася по всій Україні. А все тому, що майстри вкладають всю душу під час приготування. Ручне ліплення робить вареники по-справжньому унікальними. Вони якимось магічним чином здатні підняти настрій гостям.


У «Альпіне» доступна послуга придбання замороженої продукції. Вареники можна взяти з собою, приготувати вдома і насолоджуватися ними на власній кухні.



Кожне вище представлене заклад максимально адаптовано під сучасного споживача. У них немає якихось умовностей або рамок. Гості можуть більше дізнатися не тільки про секрети рідної, а й зарубіжної кухні. Навіть найвибагливіший гурман зможе знайти те, що порадує його небо.









Комментарии

https://www.youtube.com/watch?v=